Medborgare X - vad som verkligen skrevs

Tack vare ett fantastiskt företag, Google, så finns sanningen om vad Medborgare X verkligen skrev ännu tillgänglig för allmänheten, vilka ord det var som ledde till censur, förakt och förtal. Oavsett vad man anser om hans agerande anser jag att det är viktigt att hans ord får leva kvar. För mig kommer det för alltid vara ett monument över feminismns totalitära grymhet, men det är också viktigt att det finns kvar av andra skäl. Det är ett viktigt inlägg som säger mycket om vår samtid och som har stort historiskt värde. Det är viktigt att orden får fortsätta finnas kvar.

Jag kommer inte att citera några längre partier, men jag har sparat orden för eftervärlden. I en tid som inte är så totalitär, förtryckande och ofri kanske orden kommer upp än en gång. Tills dess att Google väljer att ta bort det ur chachen finns det på: http://webcache.googleusercontent.com/search?gcx=w&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=cache%3Ahttp%3A%2F%2Fmedborgarperspektiv.wordpress.com%2F2011%2F11%2F10%2Fen-mordad-feminist-ar-en-bra-feminist%2F.

"Det är alltså inte bara ett manifest som uttrycker hat mot vissa grupper av människor som Valerie Solanas har gemensamt med Anders Behring Breivik, utan även ett reellt attentat mot flera av dessa människor!

Anders Behring Breivik sitter inspärrad bakom lås och bom. Hans manifest finns det få som skulle kalla för ”uppfriskande”, ”gyllene” eller att det ”lockar till skratt”. Än mindre skulle någon få för sig att sätta upp en teaterföreställning utifrån det och mana till mord på de utpekade grupperna. Speciellt inte med skolbarn ur de utpekade grupperna i publiken. Och allra minst skulle media jubla över något sådant!

Men feministerna tycker bara att Valerie Solanas manshat är en humoristisk ironi. Ingen ting som man saka ta på allvar."

Det är efter citerad passage han vänder på rollerna. Han menar att eftersom manshat då anses som humoristisk ironi, varför skulle inte kvinnohat kunna anses som det? Det är ju exakt samma grej, byt plats på man och kvinna bara. Han gör precis som Solonas också "hatet" personligt och riktar det mot någon. Solonas tog verkligen livet av den mannen. Medborgare X hänvisar till helt publika uppgifter tillgängliga för vem som helst på Internet, som kan behövas för att "hitta" personen, men utför alltså inget mord. När en kvinna, Solonas, verkligen mördar då är det alltså värt att upphöja och göra konst av, till och med värt att förmedla och lära ut till elever. När en man gör satir av det hela på en blogg utan att en droppe blod spills är det skäl nog för polisanmälan, förtal, förtryck, och censur. Scum(t) så att säga...

För övrigt
En 14 pojke blev skinnflådd på pengar för ett barn han aldrig någonsin varit fader till. Hela hans ungdom präglades av att kronofogden jagade honom på pengar i underhåll till ett barn som inte var hans. DNA prov som genomfördes långt senare visar att han med 99.93 % säkerhet inte är far till barnet. Kostnader för rättegång, hans förlorade ungdom och utbildningsmöjligheter/karriärsmöjligheter samt alla de pengar som kvinnan stulit av honom kommer inte att kompenseras på något sätt. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Obligatoriskt faderskapstest på BB borde det lagstiftas om i de fall där det finns en utpekad far! I de fall där det inte finns en utpekad far bör även män som har varit med kvinnan vid den tiden då barnet avlades ha rätt att begära faderskapstest. Idag kan en kvinna kräva att en man gör faderskapstest och detta kan genomdrivas med statens våldsmonopol med hjälp av polisingripande, men mannen har inte rätt att undersöka om han är far till ett barn om inte mamman ger sin tillåtelse. Inom jämställdheten pratas det ju ofta om makt och vem som har mest av den varan. Vi kan igen konstatera att i zonen barn och familj så har mannen ingen makt alls medan kvinnan har all makt. Medan kvinnodiskrimineringen blir alltmer sällsynt frodas fortfarande mansdiskriminering, medan ojämställdheter till kvinnans nackdel arbetas bort så försvaras matriarkatet i familjesfären med näbbar och klor. Det är bara att konstatera att feminismen inte är för jämställdhet utan för kvinnovälde. Jämställdismen behövs verkligen. Båda könens problem måste tas på allvar om vi ska kunna arbeta för riktig och sann jämställdhet! Länk till Aftonbladets artikel.


Kommentarer
Postat av: Medborgare X

Skönt att se att det finns någon som verkligen läst det som skrevs och inte bara reagerar instinktivt!

2011-11-18 @ 23:13:40
URL: http://medborgarperspektiv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0