Feminismen har kartlagt de "antifeministiska dreven"

Det är inte svårt att hitta stoff till bloggningen om jämställdhet. Feminister och andra antijämställdister levererar tillsammans med hundratals journalister massor med saker. Man behöver inte leta efter saker att blogga om eller fundera över. Tyvärr så kan det ju bli så att man då får svårt att sovra och sålla i materialet och att viktiga saker glöms bort. Jämställdhet är nog för att uppta all tillgänglig tid för vissa bloggare. Jag tänker främst på Ström, men det finns ju andra såsom Bergkvist och Billing.

Det är faktiskt så att till och med det feministiska etablisemanget har uppmärsammat Ström och Billing, männen som bloggar om verklig jämställdhet. Man har kartlagt och tagit fram grafik för att illustrera hur näthatet mot feminismen ser ut. Om detta bloggar Ström på Genusnytt, i den här artikeln. Notera att man "glömt" eller utelämnat Bergkvist som är kvinna. Vilket kardinalfel för feminister att missa den "duktiga kvinna" som också minsann kan! Härskarteknik, nämligen osynliggörande!

Det finns ju många saker att säga om den här historien. Vad som är tydligt är att den säger mer om feminister än om jämställdister. Man kallar motståndet mot feminismen för "antifeministiska drev" och "näthat". Det verkar som att feministerna har en unken syn på det här med demokrati och mångfald av åsikter. Lite som T-forden, man får välja vilken åsikt man vill - bara den är feministisk. Och lite allmänt intolerant, är man inte med till 100% så är man helt anti och definieras som motståndare. Vågar man ifrågasätta de uppenbara religiösa doktrinerna såsom könsmaktsordningen, då är man "näthatare". Det visar ju också vilken inställning till forskning och vetenskap man har. Vetenskap ska så klart ta fram fakta för att kvinnor är diskriminerade av män. Tänk på den en gång till. Slutsatsen är given på förhand. Resultatet SKA vara att kvinnor är diskriminerade av män. Vi vet alltså redan "sanningen" och svaret. Men vad är frågan? Det är ju omvända världen. Det är helt ovetenskapligt! Man kan ju inte börja med att konstruera svaret och sedan leta fakta som styrker det. Vetenskap som producerar "fel" svar... ja den vetenskapen är det ju uppenbarligen fel på så den behöver man inte bry sig om. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Man har också inom hela feministiska rörelsen blivit väldigt bra på att ta upp Medborgare Xs så kallade "mordhot". Jag hade förmånen att vara så framsynt att jag sparade ner vad han skrev till eftervärlden. Jag citerar vad Medborgare X verkligen skrev, hans helt oförvanskade egna ord:

"Men feministerna tycker bara att Valerie Solanas manshat är en humoristisk ironi. Ingen ting som man saka ta på allvar. Så varför inte då på samma sätt uppmana till mord och utrotning av feminister? För visst är det ju inte enbart en våldtagen feminist som är en bra feminist. En mördad feminist är en ännu bättre feminist!"

Det krävs inga strålande betyg i ämnet svenska för att genomskåda vad han skriver, men detta klarar inte feministerna själva av. Han skriver i praktiken "vad händer om jag speglar retoriken?". Det vet vi nu. Det som händer är att man blir censurerad och anklagad för mordhot, polisanmäld om jag inte minns fel. Men att förespråka en kastrering och slutlig likvidering av alla män i världen, det är "humoristisk ironi". Jag undrar i mitt stilla sinne vilka som står för hatet, feminismen eller jämställdismen. Hur man lyckas med konststycket att tycka mord av alla män är kul och samtidigt få det där ovan till ett allvarligt menat mordhot, det övergår mitt förstånd.

Det är väl värt att påpeka att tidningen, Feministiskt Perspektiv, som inte är något annat än ett feministiskt propagandaorgan får presstöd. Vi skattebetalare subventionerar alltså denna smörja. Det är inte bara så att den subventioneras. I kommentarsfältet på Genusnytt så finns en lista på uttalanden från tunga namn inom  bland annat genusforskning. Det är värt att nämna att över 30% av genusvetarna röstade på F! jämfört med 0,3% som blev deras valresultat. Dra dina egna slutsatser om vad det betyder för objektiviteten på instutitionerna... Det är inte långt mellan politiken och den s k "vetenskapen" i det här fallet.

Så här ser det ut i demokraturen Sverige. Alla får välja färg på bilen, bara den är svart gäller stenhårt inom politiken. Vi får ha vilken åsikt vi vill, bara den är feministisk. Sånt här visar feminismens sanna ansikte. Det är inte en demokratisk jämställdhetsorganisation. Det är ett forum för könsegoism och ohämmat manshat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0